Páginas

diumenge, 26 d’agost del 2012

Hola, com va la calor????
Abans de vacances vem fer una trobada a Blanes a casa d'una maravellosa persona, la Marisol, i l'Eva Gustems ens va ensenyar a tenyir roba. Aquí us ensenyo el que varrem fer.

Hola, como va el calor???
Antes de vacaciones nos reunimos en Blanes en casa de una maravillosa persona, la Marisol, y Eva Gustems nos enseñó a teñir telas. Aquí os enseño lo que hicimos.

El procès d'un degradat de colors. /  El proceso de un degradado de colores.

 L'asssecat. / El secado.


 El resultat. / El resultado


A mi hem va encantar aprendre a tenyir, ho seguiré fent. / A mi me encantó aprender a teñir, lo seguiré haciendo

També us volia ensenyar que aquestes vacances he aprofitat molt be el temps lliure. A part de cosir també he tingut temps de fer melmelades, de ceba, de tomàquet, de pebrot vermell, ..... hummmm delicioses.

Tambien os queria enseñar que estas vacaciones he aprovechaddo bien el tiempo libre. Aparte de coser tambien he tenido tiempo de hacer mermeladas, de cebolla, de tomate, de pimiento rojo, ..... hummmm deliciosas.

 Be, per avui ja n'hi ha prou, un altre dia més. /  Bien, por hoy ya hay bastante, otro dia más.

Fins aviat.  /  Hasta pronto.

3 comentaris:

  1. ¡Qué chulo y que chulas las mermeladitas! un abrazo

    ResponElimina
  2. Són una passada les teles Sílvia! Quina enveja no haver pogut estar... més que per les teles, per lo bé que us ho veu passar de ben segur.
    Petons

    ResponElimina
  3. Oh, i com has fet la melmelada de ceba? M'interessa! :-)

    Si jo vull tenyir teles a casa, amb quins tints em recomanes que ho faci? Res, vull provar una tonterieta i havia llegit que ho podia fer amb aquarel·les. Tu ho has provat així?

    ResponElimina